Hem / Luna Fritid Bromma

Väkommen till Luna Fritid Bromma

– en del av Utvecklingspedagogik

Tre elever står och pratar på en skolgård

Lära för livet, Utvecklas individuellt, bli Nyfiken och stimulerad med Aktivitet under dagen – LUNA

 

Luna Fritid Bromma är en korttidstillsyn (fritidsverksamhet) för skolungdomar som går på Lunaskolan Bromma eller liknande skola.

 

Med omtanke, stort engagemang och individuellt anpassat stöd strävar vi alltid efter att alla våra ungdomar ska erbjudas utveckling, delaktighet och livskvalitet.

 

Vi samverkar med Lunaskolan Bromma, de pedagoger som arbetat med ungdomarna under skoldagen följer med till fritidsverksamheten och vi håller till i samma lokaler som skolan för att skapa kontinuitet och trygghet under dagen.

Kontaktuppgifter

 

Besöksadress:
Johannesfredsvägen 43, Bromma

 

Postadress:
Box 20114, 161 02 Bromma

 

Telefon: 076-125 62 60

E-post: emil.stejdahl@up.se

Fritid hos oss

Luna Fritid Bromma är en korttidstillsyn (fritidsverksamhet) enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. Vi har öppet före och efter skolans slut, under lovdagar, studiedagar och längre lov.

En meningsfull och trygg fritid är viktig. Vi vill därför erbjuda ett brett utbud av både aktiviteter och möjlighet till avkoppling. Vi ägnar oss åt sociala, fysiska och kulturella aktiviteter eller samvaro med kompisar samt möjlighet till avkoppling. Vi utgår från ungdomarnas intressen och behov när vi planerar verksamheten. Det är viktigt att vi erbjuder en tydlig struktur och trygghet med goda vuxenförebilder. Ungdomarna är indelade i mindre fritidsgrupper utifrån sina intressen och behov.

Vi strävar alltid efter att erbjuda varje ungdom en meningsfull fritid alltid utifrån var och ens förutsättningar och önskemål. 

Hoppa över Aktuellt från oss

Vi samverkar med Lunaskolan Bromma

Klicka på verksamheten för att läsa mer om den.

 

Några ord från oss

Elever dansar

Jag tycker om att vara med kompisar och det är bra för vi får vara med och bestämma vad vi ska göra. Vi har Brukarråd och då får vi som är här prata med de vuxna om vad vi vill och nu har vi bestämt att vi ska köpa nya spel och på lovet ska vi åka och spela Padel.

 

Ungdom vid Luna Fritid Bromma

Välkommen till oss

Vi ägnar oss åt flera olika aktiviteter bland annat skapande i vår bild- och keramiksal, matlagning och bakning i vår hemkunskapssal och utevistelse på vår gård och i våra omgivningar.

Skolloven är bra tillfällen för oss att åka iväg på lite längre utflykter. Det kan vara besök på något muséum eller klätterpark.